Motion design

De onderstaande diensten vallen onder motion design, het ontwerpen van bewegende beelden. 

Heb jij een logo en wil je hiervan een animatie laten maken? Dan kan ik je verder helpen! Een logo animatie kun je gebruiken in een bedrijfsvideo of intro/outro video op YouTube of andere media. 

Heb jij een product, machine of process wat je wil visualiseren. Dit kan ik voor je doen! Van het vertalen van CAD modellen in realistische renders tot het maken van een verhelderende uitleg video.

Ben jij opzoek naar een manier om jouw oplossing in beeld te brengen? 3D animatie zorgt voor een flitsende en realistische vertaling van jouw verhaal. 3D animatie biedt de flexibiliteit om jouw product of dienst van iedere hoek te bekijken. 

3D printen

Decoratieve producten en producten die je aan kunt passen. Voordat het materiaal de 3D printer in gaat kan het nog alles worden. Bepaal jij wat het wordt?

Wil jij de mogelijkheden van 3D printen ontdekken zonder hier veel geld en tijd in te investeren. Laat je modellen door mij uitprinten! Met een snelle service en een scherpe prijs kun jij een uniek 

Heb je een idee voor een 3D geprint onderdeel en beschik je niet over de 3D modellen? Ik kan je idee tekenen, waarbij ik rekening houdt met de optimalisatie voor het 3D print proces.

krankjoran, motion design, engineering, technische 3D animatie

Direct contact opnemen?

Vraag een offerte aan:

    portfolio-items